arrow_drop_up arrow_drop_down

NIEUWS

Leren, studeren en up 2 date blijven bij Camarate.. De normaalste gang van zaken!

ICT’er zijn betekent de rest van je leven blijven leren. Niets gaat zo snel als de veranderingen binnen de ICT. Het is dan ook onvermijdelijk om jezelf up 2 date te houden. Veel van het bijhouden van je kennis gebeurt op de werkvloer, door te doen leer je. En.. Google is your best friend! Maar dat dit niet voldoende is om goed te blijven in je vak, mogen duidelijk zijn.


Ook bij Camarate is ons dit duidelijk. We vinden het op meerdere fronten belangrijk dat onze collega’s zich blijven ontwikkelen en up 2 date blijven in deze snel veranderende wereld. 


Camarate en Sporten

Camarate en Sporten; Gaat dat samen? 

Het antwoord daarop is; Ja! 


Naast het feit dat sporten gezond is, verbroedert sport ook en als klap op de vuurpijl, is het ook nog leuk om gezellig samen te doen! Bij Camarate hebben we het hele jaar door verschillende sportevenementen waar onze collega’s zich voor in kunnen schrijven. Er is ieder wat wils en als er niets tussen zit wat je aanspreekt.. Dan is beter weten, beter doen! Wij staan altijd open voor goede initiatieven en pakken dat graag samen met de collega’s op.

Mooie Avond Ajax-Groningen

Camarate ICT hecht veel waarde aan een intensieve partneschap met haar klanten. Wij treden graag op als ‘trusted advisor’ voor onze relaties en bouwen samen met hen aan een toekomstvaste ICT.

Voor een optimaal succes in de samenwerking is de persoonlijke relatie met de mensen achter de klant ook erg belangrijk. Wij investeren dan ook graag tijd in onze relaties. 

Onlangs zijn wij dan ook met een aantal vaste klanten naar de wedstrijd Ajax-Groningen (2-0) geweest. In een mooie en informele entourage hebben wij tijdens een lekker hapje eten en een heerlijk glas wijn bijgepraat en naar de wedstrijd gekeken. 

Erg mooi om te ervaren dat ook de klanten onderling het erg goed konden vinden met elkaar en met elkaar diverse ICT-ervaringen deelden!

Dank aan de mensen van Hessing, Vezet, VPRO, Cirfood en Unit4 voor een prachtige avond!

Kees Koomen & Ruud Hofland

Sportieve dag in de Biesbosch

Hebben wij al verteld dat sportiviteit en Camarate wel vaker dan eens in één zin genoemd worden? Nee? Dan hierbij de bevestiging dat dit geen toeval meer is! Ook deze maand gingen wij er weer voor! Op zaterdag 5 oktober was het zover, met een aantal Camarate auto’s zakten wij af richting het zuiden van het land, om uiteindelijk aan te komen in Nationaal Park De Biesbosch. Hier pakten we om 10:00 uur ’s ochtends de kano om een enerverende tocht te maken door het mooie natuurgebied. Na 1.5 uur varen en een aantal natte pakken later, konden we weer op krachten komen tijdens een heerlijke lunch.

Dat deze koolhydraten geen overbodige luxe waren bleek na de lunch wel. Op het activiteiten terrein midden in de Biesbosch werden we mentaal en fysiek uitgedaagd met een aantal activiteiten. Zo werd er in de bossen een strijd uitgevochten met pijl en boog en op een drassig parcours gereden met een aantal quads. Ook aan de mentale uitdaging is gedacht, elk uur werd er namelijk een groep gedropt op het ‘Escape Island’. De ophaalbrug werd opgehaald en voor de groepen die na 3 kwartier de oplossing niet hadden gevonden en daardoor de brug weer konden laten zakken, restte niets anders dan The Walk Of Shame door het water, terug naar het vaste land.

Na een middag vol avontuur zijn we met z’n allen richting barbecue gegaan, waar we een welverdiende maaltijd hebben genuttigd. Na een dag vol plezier ging iedereen met volle buik en hier en daar een nat en/of vies pak, weer richting huis! Zo doen we dat bij Camarate ICT!