arrow_drop_up arrow_drop_down

Ik was een bevlogen en succesvolle verkoper. Eerst in de kopieermachine markt en later in de ICT. Geweldig wat een kansen ik heb gehad van mijn leidinggevenden, maar er konden zaken anders, beter!

Ik ben niet het type wat blijft klagen en zeuren, dan pak ik liever zelf de handschoen op. Zo ontstond Camarate ICT. De naam is niet zomaar toevallig gekozen, het is een leuke plaats in de buurt van Lissabon (Portugal) en refereert naar kameraadschap. 

Dat is wat ik graag wilde toevoegen aan mijn “eigen” onderneming.

Camarate moet een warm bad zijn voor mijn collega’s en klanten.

  • Gepassioneerd werken, net dat beetje extra. Ook in aandacht als het wat minder met iemand gaat.
  • De beste willen zijn, ambities waarmaken.
  • Leuke projecten bij innoverende klanten in Noord- Holland.
  • Als het kan met medewerkers uit Noord-Holland
  • Klant en medewerkers uit de zelfde omgeving, geeft ook een geringe reistijd.
  • Goede huisvesting in een “huiselijke” omgeving. Dat is goed thuiskomen.
  • Naast werk ook verschillende leuke zaken organiseren, geeft een sterke onderlinge band.

Als we twaalf jaar later kijken kan ik alleen maar tevreden zijn. Het kenniscentrum van Noord-Holland met 50 directe collega’s en 15 ZZP’ers. Mooie gemeentes, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en grootzakelijke bedrijven als klant. Mooie kantoorruimte op zeer strategische locatie langs de A7 in Wognum. Langzaam maar zeker komen er ook klanten en medewerkers van buiten Noord-Holland. Een goed geheim kun je niet altijd bewaren.

Ik wil nog meer. 

Niet om meer geld te verdienen, maar om mijn collega’s en de klanten nog meer perspectief te bieden. Security, Cloudexpertise, kennisdeling, Managed en  Professional Services vragen om schaalgrootte. Vaak complexe expertises waar je in teamverband oplossingen moet bieden aan klanten. Het servet en laken vergelijk wordt wel eens gebruikt. 

Ook hier gaan we weer wat aan doen. We zoeken naarstig naar nieuwe collega’s die voldoen aan het Camarate profiel. Uiteraard kennis, maar ook de door ons gewenste drive. Om volgende stappen te kunnen maken is het Management team versterkt. 

Kees Koomen is per oktober 2018 mede-aandeelhouder geworden en brengt heel veel ervaring met zich mee. Kees heeft 40 jaar ervaring in de ICT en heeft zijn eigen succesvolle onderneming gehad. Hij vindt het prachtig om zijn ervaring en netwerk te gebruiken om Camarate haar te droom te laten verwezenlijken. 

Daarnaast is Niek Huider aangetrokken om leiding te geven aan het als maar groeiende Managed Services team. Niek is qua kennis en ervaring een Senior, maar voelt zich als een vis in het water tussen de veel al jongere en leergierige collega’s.

Kortom de focus op klanten, alsmaar weer verbeteren van de kwaliteit, innovatief zijn en blijven en altijd op zoek naar nieuwe collega’s.  Met veel enthousiasme en ambities op naar de 25 jaar!