arrow_drop_up arrow_drop_down

Servicedesk Engineer (Front office engineer) Camarate ICT


Wie zijn wij?

Met een bevlogen team van meer dan 40 ICT Specialisten en Engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunnen klanten naast onze Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen. Wij zijn Microsoft gold-partner. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabijgelegen provincies Flevoland en Friesland. 


Wat ga je doen bij ons? 

Als high potential ga jij ervaring op doen als Servicedesk Engineer en ben jij de spin in het web bij onze klanten en de medewerkers. Doordat je verschillende klanten gaat bedienen leer je in korte tijd enorm veel. Je coördineert het gehele proces rondom supportaanvragen van klanten die per mail, telefoon en online binnenkomen. Daarnaast ondersteun je onze medewerkers en ben je verantwoordelijk voor een aantal bedrijfsspecifieke applicaties en omgevingen. 

Klanten en medewerkers kunnen blindelings op jou vertrouwen. Je bent vasthoudend en pakt vragen snel op. Je stelt de juiste vragen aan de klant om tot de kern van het probleem te komen en zorgt voor een goede service afhandeling. Informeren is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket, klanten willen weten waar ze aan toe zijn en om ze op de hoogte te stellen pak jij graag de telefoon. Intern weet je de juiste personen te vinden en je registreert en bewaakt gemelde incidenten heel nauwkeurig.

Wie ben je, wat wil je en wat kun je?

 • Je hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over kennis of je hebt ervaring met het registratiesystemen (Topdesk) en ITIL v3;
 • Je bent op de hoogte van het productportfolio van Microsoft (inclusief Office365 als pre);
 • Je hebt een basis kennis van Windows 10 en office producten van Microsoft;
 • Je hebt 2 tot 3 jaar ervaring in een zogenaamde skilled servicedesk functie;
 • Je bent een slim, zeer communicatief en enthousiast persoon;
 • Je houdt er van om een goede en professionele service te verlenen aan de klanten;
 • Je hebt ervaring met het leveren van gebruikersondersteuning en je hebt een oplossingsgerichte instelling;
 • Je staat stevig in je schoenen, maar bent tegelijkertijd ook flexibel;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. 
 • Als je graag door wil groeien, dan zijn er bij ons voldoende mogelijkheden voor. Je kunt leren van collega’s en opleidingen volgen en uiteindelijk doorstromen naar bijvoorbeeld junior systeem beheerder; 
 • Tenslotte heb je humor, ben je ondernemend van geest, ken je een absolute teamspirit en ben je pragmatisch.

Waarom werken bij Camarate ICT? 

Je komt werken bij een ambitieuze en ondernemende ICT dienstverlener met nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Wij bedienen diverse klanten binnen het MKB, grootbedrijf en internationale bedrijven. Met een gezellig en ondernemend team werken wij met elkaar aan de groei van het bedrijf en aan jouw ambities. Kennis delen en leren van elkaar is ons bestaansrecht, dit merk je ook in de kennissessies die wij regelmatig organiseren en waarin jij een belangrijke bijdrage kan leveren. Initiatief nemen, daar houden wij van. Als je verder wilt groeien of een goed idee hebt, dan staan wij daarvoor open en gaan wij daar samen mee aan de slag. Je komt tenslotte terecht in een ondernemend bedrijf! Plezier hebben met elkaar en in je werk vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij ook regelmatig een uitje, delen wij kennis door middel van een kennissessie in de avonduren en genieten we van een hapje en een drankje met elkaar. 


Kennis maken? 

Spreekt het je aan, wil je meer informatie of heb je zin in een kop koffie om een leuk gesprek met elkaar te hebben? Geef even een belletje of stuur een e-mail met jouw contactgegevens naar Lynne Stenvers (Resource Manager) of Susanne Kesting (HR). Telefoonnummer: 0228-712 390. 

E-mail: lynne.stenvers@camarateict.nl of susanne.kesting@camarateict.nl