arrow_drop_up arrow_drop_down

Camarate en Sporten; Gaat dat samen? 


Het antwoord daarop is; Ja! 


Naast het feit dat sporten gezond is, verbroedert sport ook en als klap op de vuurpijl, is het ook nog leuk om gezellig samen te doen! Bij Camarate hebben we het hele jaar door verschillende sportevenementen waar onze collega’s zich voor in kunnen schrijven. Er is ieder wat wils en als er niets tussen zit wat je aanspreekt.. Dan is beter weten, beter doen! Wij staan altijd open voor goede initiatieven en pakken dat graag samen met de collega’s op.


Dit jaar stond op de rol, voetballen, hardlopen, tennissen, volleyballen en later dit jaar gaan we nog kanoën en quad rijden. Dit maakt Camarate uniek, ICT wordt vaak gezien als duf en saai, wij bewijzen dat dit niet het geval is! Ook mensen met verstand van soft- en hardware kunnen sportief zijn, sterker nog, vaak zijn ze zeer competitief en laten dit ook zien tijdens de verschillende sportactiviteiten bij en via Camarate!Zo hadden we in het eerste kwartaal van het jaar de CVT (Camarate Voetbal Toernooi) op de planning staan. Alle voetbal(kijker)ers hadden zich ingeschreven en lieten hun kunsten uitgebreid zien! Later dit jaar zijn we bij elkaar gekomen aan de rand van het IJsselmeer, waar we na een goede barbecue en koel drankje het beachvolleybalveld betraden om onder leiding van onze directeur en tevens oud meervoudig volleybal international Kees Koomen, een mooie avond te beachvolleyballen.


In september bieden wij onze collega’s de mogelijkheid om voor een goed doel (Run 4 Schools) de Dam tot Dam loop te lopen. Ook dit jaar hebben enkele collega’s de hitte getrotseerd en alle 6 binnen de 1.5 uur(!) de Dam tot Dam loop uitgelopen. Uiteraard is een goede tijd geen vereiste om mee te doen, maar dat we elkaar motiveren om samen tot een goede prestatie te komen is wel duidelijk!


Later dit jaar staat ons jaarlijkse bedrijfsuitje op het programma. Op 5 oktober aanstaande gaan we met alle collega’s richting zuiden en strijken we neer in de Biesbosch, waar er na een ochtend kano varen, quad rijden en shoot out spelen op het programma staat. Daarnaast is er voor de minder sportieve goden onder ons ook voldoende vertier, door bijvoorbeeld te ontsnappen van ‘het’ Escape Island en is er uiteraard weer een goed gevulde barbecue aanwezig!


Oftewel, het antwoord op de vraag; Camarate en sporten gaat dat samen? Is er echt geen enkel ander antwoord mogelijk dan, ja!! Wij staan voor sportief, gezelligheid en saamhorigheid. Met ons bovenstaande activiteiten maken we er met z’n allen, naast hard werken, altijd een feestje van!